BeNe League play-offs, Carolina Hurricanes, Trappers en WK Heren U18


Carolina Hurricanes heeft een nieuwe traditie; de post-game celebrations. Wat vind jij van deze mini-shows van de ‘bunch of jerks’?

Carolina Hurricanes
Foto: Sportsnet

Jeroen: Voor het thuispubliek is het natuurlijk fantastisch om mee te maken, en de minishows zijn ook origineel. Ondanks dat ik het vaak met Don Cherry eens ben, vind ik dat hij het totaal verkeerd ziet. Dit is gewoon een leuk iets.

Reginald: It’s part of show! Limbo, Thor’s hammer, stick riding, ze doen maar. Leuk voor de fans, leuk voor de spelers. Oppikken en voortzetten met je eigenheden als team, regio.

Graeme: Sport is entertainment. Ik lees veel positieve reacties met betrekking tot de ‘bunch of jerks’. Het zorgt voor binding tussen de club/spelers en de fans van de club. Prima dus!

Barend: Ik zag de vraag en dacht: “Sport is entertainment.” Het is natuurlijk ook zo! Het publiek in Raleigh, North Carolina, vindt het geweldig en de spelers lijken er ook lol in te hebben. Buiten de ijshockeytrainingen en wedstrijden, hebben ze daar dus ook nog tijd voor. En die dunk van Van Riemsdyk? Ik denk dat Toon van Helfteren maar eens contact met hem moet opnemen voor een dubbel paspoort!

Previous Penguins strijden zonder Malkin en Letang met Caps en Islanders om koppositie
Next Luleå wint als enige de eerste twee wedstrijden in de play-offs