BeNe League play-offs, Carolina Hurricanes, Trappers en WK Heren U18


In deze editie van de BeNe League play-offs hebben we prachtige duels en series gezien. Ook de finale is om van te smullen tot nu toe. Wat vind jij zelf van de strijd tussen Heerenveen en Herentals? En wie tip jij als winnaar?

ERA Renomar HYC UNIIS Flyers Heerenveen

Reginald: De winnaar is het ijshockey, maar nog meer de BeNe League in deze. De halve finales tussen HYC en Eaters waren al pure promo voor de sport. Deze twee eerste finaleduels Flyers vs Herentals zijn al even spannend, snel en viriel! Graag vijf wedstrijden van deze finale dus voor ons aller plezier en dan een leuk zomerreces.

Graeme: Als neutrale supporter vind ik het heerlijk dat zondag de stand van 0-1 in wedstrijden is veranderd naar 1-1. Bij een 2-0 stand is het vaak zo goed als zeker wie de winnaar wordt. Nu ligt het nog open wie er als winnaar uit de strijd komt. Ik vind het een heerlijke strijd. HYC Herentals heeft laten zien een sterk team te zijn. Toch denk ik dat Flyers uiteindelijk aan het langste eind trekt. Daarbij wil ik wel vermelden dat ik het HYC zeker ook gun!

Barend: Twee teams die maar erg weinig van elkaar onder doen. En dan zijn, net zoals het thuisvoordeel, kleine details heel erg belangrijk. Net die ene kans missen kan beslissend zijn in deze serie. Het zijn beide goede teams met heel wat routine. Ze weten hoe play-offs gespeeld moeten worden en dat is voor ons als toeschouwer alleen maar mooi. Ik ga voor vijf wedstrijden en Herentals pakt dit seizoen alle prijzen.

Jeroen: Het is echt ongelofelijk spannend, beide teams doen niets voor elkaar onder. Maar ik ga er vanuit dat het thuisvoordeel in game vijf in het Thialf stadion de doorslag gaat geven voor de Flyers.

Previous Penguins strijden zonder Malkin en Letang met Caps en Islanders om koppositie
Next Luleå wint als enige de eerste twee wedstrijden in de play-offs