Team Face-Off


Deze mensen vormen de redactie van Face-Off

s

Rik Bruijnius Rik BruijniusRedacteur | mail Rik
Redacteur en columnist. Favoriete team: Edmonton Oilers. Liefhebber van mooie en bijzondere achtergrondverhalen in het ijshockey. Vooral die uit de oude doos.
Reginald Delmarche Reginald DelmarcheRedacteur | mail Reginald
Redacteur bij Face-Off. Zorgt voor het Belgische tegengeluid. Enorme passie voor ijshockey; meer gefocust op BeNe-League, Duitse competities en Zweden fan! Naast artikelen schrijven, een gedreven reporter/commentator van ijshockey wedstrijden alsook van het Belgisch Rally Kampioenschap.
Tim Gerth Tim GerthVormgeving | mail Tim
Sinds 2015 recreatief ijshockeyer en fanatiek volger van de NHL. Fan van de Pittsburgh. Mag graag afreizen naar wedstrijden en weet altijd souvenirs te regelen. Ook veel bezig met gear en memorabilia. Techniek-student, maar journalist in hart en nieren. Heb een neusje voor het juiste moment op de juiste plek, behalve op het ijs. Volger van de Eindhoven Kemphanen.
Rowdy van Grieken Rowdy van GriekenRedacteur | mail Rowdy
Geboren en getogen op de Noord-Hollandse polder, maar ik heb mijn hart in Canada verloren. Trotse fan van de Winnipeg Jets, met een zwak voor alle andere Canadese teams. Groot aanhanger van de zogeheten Enhanced Stats en een passie voor de Draft.
Jeroen de Groot Jeroen de GrootRedacteur | mail Jeroen
Nuchtere Fries. Draft specialist. Volgt het NHL ijshockey sinds de jaren negentig. Groot fan van Toronto Maple Leafs. Verdediger Tomas Kaberle was mijn idool.
Tom de Groot Tom de GrootRedacteur | mail Tom
Binnen Face-Off verantwoordelijk voor de vormgeving en creatieve concepten. In aanraking gekomen met de sport doordat mijn tante uit de VS in Nederland kwam wonen. Trouw fan van de Leafs die een geweldig seizoen tegemoet gaan. Verder volg ik de BeNe league zonder gekleurde bril!
Barend Hoogteijling Barend HoogteijlingRedacteur | mail Barend
Tilburger met een blauw-geel hart. En dat komt goed uit met mijn voorliefde voor Trappers en Zweeds ijshockey met HV71 als favoriete team in het bijzonder. Maar uiteraard ook supporter van TreKronor en geïnteresseerd in Zweedse spelers in de NHL.
Jacco van Keulen Jacco van KeulenRedacteur, verantwoordelijk voor marketing en financien | mail Jacco
Verantwoordelijk voor de marketing en financien binnen het team. De liefde voor het spelletje begon allemaal bij de Gunco Panda’s. Later heeft hij zijn liefde teruggevonden bij de Nashville Predators. Doet alles op zijn eigen manier. En Kariya was de beste aller tijden.
John Kolen John KolenTechniek en vormgeving | mail John
Geen ster in het schrijven van teksten, wel in het mooi weergeven van andermans teksten. Wordt blij van technische uitdagingen en ontwikkelingen. Zal samen met Chris Face-Off up-and-running houden en nieuwe ideeën uitwerken.
Oscar de Kunder Oscar de KunderRedacteur | mail Oscar
Redacteur en Ahoud Devils Watcher voor Face-Off. Favorieten NHL Team Vancouver Canucks. Heeft gouden handjes. Afgelopen Mei voor Face-Off aanwezig op het WK in Denemarken waar Oscar de top ijshockey landen zoals Canada zag spelen.
Christian de Leeuw Christian de LeeuwTechniek en vormgeving | mail Christian
Samen met John het technisch brein achter Face-Off. Van ontwerp, vormgeving tot aan programmeerwerk. Fins bloed, dus groot fan van team Suomi!
Cor Machielsen Cor MachielsenRedacteur | mail Cor
Redacteur met hart op de tong. Groot Edmonton Oilers fan. Besmet geraakt met ijshockeyvirus door de Russische rode machine met hun KLM lijn en goalie Tretiak. Zag Gretzky en zijn Oilers schitteren, tijdens NAVO werkzaamheden in de jaren 80. De Stanley Cup komt op korte termijn naar Edmonton, zo simpel is het.
Graeme McTaggart Graeme McTaggartRedacteur | mail Graeme
Luciano van der Oost Luciano van der OostRedacteur | mail Luciano
Is vooral bezig met film en geluid. Gaat graag naar Heerenveen, pakt af en toe wat buitenlandse tripjes mee. Koos vroeger altijd “The Mighty Ducks of Anaheim” in de NHL games, vindt Jagr en Selänne absolute eindbazen en hoopt dat Disney weer in zee gaat met Anaheim Ducks.
Jonathan van Osta Jonathan van OstaRedacteur | mail Jonathan
Redacteur en sinds enkele jaren groot ijshockey fan. Volgt actief de NHL en BeNe. Trots fan van de Toronto Maple Leafs, in de BeNe van Hijs en de Panters. In ijshockeyland zelf actief als goalie. Ziet menig keer het net achter zich bollen
Christian Pierre Christian PierreRedacteur | mail Christian
Ervaren meertalige communicatie professional en sportmanager. Bekwaam in evenementenbeheer, mediarelaties en journalistiek. Sterke ijshockey achtergrond als speler, team manager en jeugdcoach. Bindt na 40 jaar nog steeds enkele keren per week de schaatsen onder. ‘Shoot Pucks, Not people!’
Patrick van Rijswijk Patrick van RijswijkRedacteur | mail Patrick
Vader van een ijshockeyer en liefhebber van de ijshockeysport. KHL watcher bij Face-Off. Is begaan met het Russische ijshockey in de breedste zin van het woord.
Cindy Scheffers Cindy ScheffersRedacteur | mail Cindy
In Den Bosch verliefd op ijshockey geworden, in Tilburg ben ik ermee getrouwd. Trotse Tilburg Trappers seizoenkaarthouder. Daarnaast geїnteresseerd in de Duitse competities (DEL, DEL2, Oberliga). Favoriete BeNe League Team: UNIS Flyers. Wie nog niet besmet is met het virus, kom ik via Face-Off graag het virus bijbrengen!
Ed Versteeve Ed VersteeveOprichter en hoofdredacteur | mail Ed
Oprichter en hoofdredacteur Face-Off. Volgt (NHL) ijshockey sinds de jaren ’80. Favoriete teams: Detroit Red Wings en Gunco Panda’s. BeNe League Watcher. Zelfbenoemd ambassadeur van de Nederlandse U18 Dames. Jaarlijks goed voor de slechtste voorspellingen.