Team Face-Off


De mensen achter Face-Off

Het team van Face-Off bestaat momenteel uit 17 personen. Graag stellen wij ons aan u voor.

Marko Bok Marko BokRedacteur | mail Marko
Schrijver van recaps, fan van Pittsburgh Penguins sinds de Lemieux-era, in Nederland support ik Heerenveen. Verder ook veel interesse in de Draft en de vele statistieken. Laco Eaters Geleen watcher voor Face-Off
Rik Bruijnius Rik BruijniusRedacteur | mail Rik
Redacteur en columnist. Favoriete team: Edmonton Oilers. Liefhebber van mooie en bijzondere achtergrondverhalen in het ijshockey. Vooral die uit de oude doos.
Reginald Delmarche Reginald DelmarcheRedacteur | mail Reginald
Redacteur bij Face-Off. Zorgt voor het Belgische tegengeluid. Enorme passie voor ijshockey; meer gefocust op BeNe-League, Duitse competities en Zweden fan! Naast artikelen schrijven, een gedreven reporter/commentator van ijshockey wedstrijden alsook van het Belgisch Rally Kampioenschap.
Rowdy van Grieken Rowdy van GriekenRedacteur | mail Rowdy
Geboren en getogen op de Noord-Hollandse polder, maar ik heb mijn hart in Canada verloren. Trotse fan van de Winnipeg Jets, met een zwak voor alle andere Canadese teams. Groot aanhanger van de zogeheten Enhanced Stats en een passie voor de Draft.
Jeroen de Groot Jeroen de GrootRedacteur | mail Jeroen
Nuchtere Fries. Draft specialist. Volgt het NHL ijshockey sinds de jaren negentig. Groot fan van Toronto Maple Leafs. Verdediger Tomas Kaberle was mijn idool.
Jacco van Keulen Jacco van KeulenRedacteur, verantwoordelijk voor marketing | mail Jacco
Redacteur en marketingspecialist. Liefde voor het ijshockey is sinds een aantal jaar weer aangewakkerd. Favoriete teams: Nashville Predators en Hijs Hokij. Zo niet dan toch!
John Kolen John KolenTechniek en vormgeving | mail John
Geen ster in het schrijven van teksten, wel in het mooi weergeven van andermans teksten. Wordt blij van technische uitdagingen en ontwikkelingen. Zal samen met Chris Face-Off up-and-running houden en nieuwe ideeën uitwerken.
Oscar de Kunder Oscar de KunderRedacteur | mail Oscar
Redacteur en Ahoud Devils Nijmegen watcher voor Face-Off. Favoriete NHL team: Vancouver Canucks. Heeft gouden handjes. WK ganger. Maar dan wel op de tribunes.
Christian de Leeuw Christian de LeeuwTechniek en vormgeving | mail Christian
Samen met John het technisch brein achter Face-Off. Van ontwerp, vormgeving tot aan programmeerwerk. Fins bloed, dus groot fan van team Suomi!
Cor Machielsen Cor MachielsenRedacteur | mail Cor
Redacteur met hart op de tong. Groot Edmonton Oilers fan. Besmet geraakt met ijshockeyvirus door de Russische rode machine met hun KLM lijn en goalie Tretiak. Zag Gretzky en zijn Oilers schitteren, tijdens NAVO werkzaamheden in de jaren 80. De Stanley Cup komt op korte termijn naar Edmonton, zo simpel is het.
Bram Niewold Bram NiewoldRedacteur | mail Bram
Redacteur. Zelf ijshockeyend in Utrecht en fan van de Detroit Red Wings. Hoopt dat beide steden binnenkort (op hun respectievelijke niveau’s) weer in de top kunnen meedraaien. Altijd op zoek naar het verhaal achter de speler.
Sven van der Oost Sven van der OostRedacteur, verantwoordelijk voor marketing en webshop | mail Sven
Redacteur met eigen mening. IJshockey verslaafd sinds de jaren 90, met dank aan Teemu Selanne. Sindsdien fan van van Pittsburgh Penguins. Volgt ook de BeNe League. Heeft als fanboy stiekem posters van Brent Burns boven zijn bed hangen.
Jonathan van Osta Jonathan van OstaRedacteur | mail Jonathan
Redacteur en sinds enkele jaren groot ijshockey fan. Volgt actief de NHL en BeNe. Trots fan van de Toronto Maple Leafs, in de BeNe van Hijs en de Panters. In ijshockeyland zelf actief als goalie. Ziet menig keer het net achter zich bollen
Patrick van Rijswijk Patrick van RijswijkRedacteur | mail Patrick
Vader van een ijshockeyer en liefhebber van de ijshockeysport. KHL watcher bij Face-Off. Is begaan met het Russische ijshockey in de breedste zin van het woord.
Jeroen Veenstra Jeroen VeenstraRedacteur | mail Jeroen
Hockeyliefhebber in hart en nieren. Voorkeur voor de NHL en de Pittsburgh Penguins. Noemt zichzelf sinds de NHL Draft van 2015 de ultieme Daniel Sprong fanboy. Volgt eigenlijk vrijwel alle hockeycompetities in Noord-Amerika en Europa. Cijferfetisjist en dol op statistieken. Droomt over het bijwonen van een NHL duel.
Ed Versteeve Ed VersteeveOprichter en hoofdredacteur| mail Ed
Oprichter en hoofdredacteur Face-Off. Volgt (NHL) ijshockey sinds de jaren ’80. Favoriete teams: Detroit Red Wings en Gunco Panda’s. Daniel Sprong watcher. Zag namens Face-Off de Nederlandse U18 dames goud winnen in Mexico. Jaarlijks goed voor de slechtste voorspellingen. Alles met een korreltje zout nemen dus. Peper wordt het niet.
Richard de Weijze Richard de Weijze Redacteur| mail Richard
Ooit besmet geraakt met het ijshockey virus na een bezoek aan Madison Square Garden in New York City. Sindsdien fanatiek New York Rangers fan. Idolaat van Henrik Lundqvist. Amsterdam Tigers watcher voor Face-Off.