Team Face-Off


Het team van Face-Off stelt zich kort aan jullie voor

 

Reginald DelmarcheRedacteur | mail Reginald
Redacteur bij Face-Off. Zorgt voor het Belgische tegengeluid. Enorme passie voor ijshockey; meer gefocust op BeNe-League, Duitse competities en CZ Hokej-fan! Naast artikelen schrijven, een gedreven reporter/commentator van ijshockey wedstrijden alsook van het Belgisch Rally Kampioenschap. BeNe League connaisseur van het eerste uur.
John KolenTechniek en vormgeving | mail John
Geen ster in het schrijven van teksten, wel in het mooi weergeven van andermans teksten. Wordt blij van technische uitdagingen en ontwikkelingen. Verantwoordelijk voor het technische hart van Face-Off en het bedenken van nieuwe concepten.
Oscar de KunderRedacteur | mail Oscar
Redacteur en Ahoud Devils Watcher voor Face-Off. Favoriete NHL Team: Vancouver Canucks. Heeft gouden handjes. In mei 2018 voor Face-Off aanwezig op het WK in Denemarken. Laat zich door niemand een grens opleggen en staat symbool voor ‘doing the impossible’.
Cor MachielsenHoofdredacteur | mail Cor
Redacteur met hart op de tong. Groot Edmonton Oilers fan. Besmet geraakt met ijshockeyvirus door de Russische rode machine met hun KLM lijn en goalie Tretiak. Zag Gretzky en zijn Oilers schitteren, tijdens NAVO werkzaamheden in de jaren 80. De Stanley Cup komt op korte termijn naar Edmonton, zo simpel is het. Anchorman voor Face-Off bij Tilburg Trappers.
Jordan MartensRedacteur | mail Jordan
Liefhebber sinds de miracle on ice in Lake Placid. Favoriete teams: Boston Bruins, New Jersey Devils, Kölner Haie en elk team waar Daniël Sprong voor scoort. Gelooft in de wederopstanding van de Nijmegen Devils en pluist graag de bibliotheken door op zoek naar mooie ijshockeyverhalen. Volgt NHL en DEL op de voet. Mag graag een reportage maken vanuit de Lanxess-Arena in Keulen.
Graeme McTaggartRedacteur | mail Graeme
Schotse hooglander met Zeeuwse roots, die in Brabant is neergestreken. Bezoekt Tilburg Trappers uit en thuis en vindt ook jeugdwedstrijden tof. Maakt graag Insta Stories en heeft het hart op de tong. Verzorgt binnen ons team de haggis-maaltijden. Of een broodje kroket.
Tessa SchoenmakersRedacteur | mail Tessa
Ijshockey was voor mij liefde op het eerste gezicht. Jaren terug voor het eerst naar Tilburg gaan kijken, nu een trotse seizoenkaarthouder. Ik volg vooral Oberliga, DEL2 en DEL. Daarnaast probeer ik zo veel mogelijk BeNeLeague mee te pakken.
Ed VersteeveOprichter en hoofdredacteur | mail Ed
Oprichter en hoofdredacteur Face-Off. BeNe League Watcher. Ambassadeur Nederlands dames ijshockey. Partner Nederland U18 Dames. Favoriete teams: Detroit Red Wings en Gunco Panda’s. Jaarlijks goed voor de slechtste voorspellingen. Rekent af met het ouderwetse gedachtengoed ‘dat iets niet kan.’ Bewijst en gelooft in de kracht van samen.