Hoe is het met Deniz Mollen?


Deniz Mollen AHOUD Devils Nijmegen
Foto: Robert Bos

Deze week zijn wij begonnen met een nieuwe rubriek. Daarvoor hebben wij al diverse speelsters en spelers benaderd en zullen dat de komende tijd nog genoeg doen. Op die manier kunnen wij jullie gedurende deze bijzondere tijden voorzien van leuke content. We praten met spelers/speelsters en staf over hoe het met ze gaat en waar ze mee bezig zijn. Daarbij gebruiken wij ook hele leuke vragen die wij van onze volgers via onze Instagram-pagina toegezonden krijgen.

Deniz Mollen

Barend Hoogteijling stuurde Deniz Mollen een berichtje en er werd al heel snel een een afspraak gemaakt. Uiteindelijk werd het een mooi gesprek dat ook dankzij de leuke kijkersvragen tot stond kwam. Het interview is hier te zien:

Finale Final Four

Een dik jaar geleden spraken we met de goalie na het winnen van de landstitel. Het verslag van die wedstrijd is hier te lezen. Het interview met Deniz dat wij daarna met hem hadden is hieronder te bekijken.

Abonneren op ons YouTubekanaal is 100% gratis. Dat kan simpel door HIER te klikken.

Previous Van 'good boy' tot vechtersbaas, ze horen erbij! De mascottes van de NHL, Central Division
Next Hoe is het met Guus van Nes?