Hoe is het met Guus van Nes?


Guus van Nes
Foto: LFlynnPhotos

Vorige week zijn wij begonnen met een nieuwe rubriek. Daarvoor hebben wij al diverse speelsters en spelers benaderd en zullen dat de komende tijd nog genoeg doen. Daardoor kunnen wij jullie op die manier gedurende deze ‘quarantaine/lockdown’ voorzien van leuke content. We praten met spelers/speelsters en staf over hoe het met ze gaat en waar ze mee bezig zijn. Daarbij gebruiken wij ook hele leuke vragen die wij van onze volgers via onze Instagram-pagina toegezonden krijgen.

Guus van Nes

Barend Hoogteijling sprak zaterdag met Guus van Nes van Quinnipiac Bobcats via Skype die een lastig jaar beleefde maar vooral positief vooruit kijkt. Zoals jullie van ons zijn gewend is het interview hier te zien:

Goal

Hieronder is te zien hoe Guus een goaltje binnenschoot. Let vooral op het commentaar van ESPN! Het artikel wat bij deze wedstrijd hoort is hier te lezen.

Abonneren op ons YouTubekanaal is 100% gratis. Dat kan simpel door HIER te klikken.

Previous Hoe is het met Deniz Mollen?
Next Hoe is het met Martijn Oosterwijk?