Eerste Divisie, free agents, Continental Cup en Thialf Icehockey Cup


ERA Renomar HYC Continantal cup
Foto: Kurt Tops

Van 20-22 september is er de IIHF Continental Cup, waar kampioen HYC Herentals acte de présence geeft. Een mooie graadmeter om te kijken waar de Bene League Europees gezien staat. Wat verwacht jij van de eerste ronde van dit toernooi?

Ed: Herentals gaat in ieder geval om plaats één spelen in deze groep. Zij zullen met de Kroaten van Zagreb uit moeten maken wie de volgende fase haalt. Normaal gesproken moeten de Spanjaarden en Israëliërs aan de zegekar gebonden worden. Hierna wordt het al een stuk pittiger qua tegenstand met Italianen, Hongaren en Slovenen, maar ik denk dat die uitdaging heel mooi is om je als clubteam eens te meten.

Cindy: HYC gaat ervoor knokken. Het worden pittige duels, waarbij we zeker de Kroaten in de gaten houden.

Tekst gaat onder de video verder 

Jeroen: Ik denk dat HYC goede kans maakt om door te stoten naar de tweede ronde. Zagreb heeft in mijn ogen een team dat gelijkwaardig is aan Herentals.

Graeme: HYC Herentals maakt prima kans om eerste in groep B te worden. Ik zie KHL Zagreb als enige horde voor de club uit Herentals. Je bent als Herentals verplicht om Txuri Urdin San Sebastian en Bat Yam Hockey te verslaan. Ik ben erg benieuwd. Op zaterdag 21 september ben ik in Mechelen en zal ik het meemaken.

Previous Geen wonderen, mogelijk wel een paar stunts in Tilburg
Next Bouwen aan de toekomst bij Antwerp Phantoms