‘Het ontbreekt het bestuur van IJshockey Nederland aan leiderschap.’


Rumoer genoeg de laatste weken in het Nederlandse ijshockey. En dus tijd voor een nieuwe Face-Off Beneleague podcast, seizoen twee aflevering zes. Host Cor Machielsen sprak met Reginald Delmarche, Jacco van Keulen, Ed Versteeve en Chris Eimers coach van CAIROX Hijs Hokij en het Belgische Nationale team. Aan bod komt de lange periode zonder ijshockey, de problematiek tussen de clubs en IJshockey Nederland, de Dutch Hockey League, Eerste Divisie, de Belgen en er wordt kritisch gekeken naar hoe de huidige crisis is aangevlogen.

Abonneren

Abonneer je op de Face-Off podcast op één van je favoriete platforms Spotify, Google Podcast of de Apple Podcast. Zo mis je geen uitzending!

Previous Belgische bond en clubs enorm teleurgesteld, maar houden deur BeNe League open
Next NHL Draft 2020: Welkom in het jaar van Alexis Lafrenière