Afgelaste wedstrijden, NHL All-Star, Bekerfinale en verrassingen van de BeNe League


ERA Renomar HYC
Foto: Kurt Tops

Nu we een aardig stuk op weg zijn in de BeNe league is het een mooi moment om jullie uit te horen: welke ploegen zijn de grootste verrassingen en welke ploegen zijn gedurende het seizoen het meest gegroeid?

Cor: HYC heeft op dit moment het beste team, de twee imports zijn de beste in de Beneleague, en  Chiefs Leuven verbaast denk ik iedereen.

Jeroen: Ik wist dat HYC al een goed team hadden, maar zij spelen echt nog beter dan ik verwacht had. Gezien de stand op de ranglijst, doet Leuven het ook erg goed.

Jonathan: De grootste verrassing is Leuven. Dit team komt tot nu toe sterker uit de hoek dan ik had verwacht. Ze weten ook bij de topteams veel te scoren en soms zelfs te winnen. Als je dan kijkt naar vorig seizoen, waar ze voor de play-offs afhankelijk waren van wat andere teams gingen doen, hebben ze nu het heft in eigen handen genomen. Mooie prestatie, en goed voor de competitie in het geheel!

Graeme: Ik volg de BeNe League te weinig om er iets zinnigs over te zeggen. Volgens mij doen de Belgische teams het beter dan verwacht.

Previous Lars den Edel uit de running met gebroken sleutelbeen
Next ERA Renomar HYC vs Luik Bulldogs: De complete voorbeschouwing