Afgelaste wedstrijden, NHL All-Star, Bekerfinale en verrassingen van de BeNe League


Dordrecht Lions Face-Off

Vorige week vrijdag werden twee wedstrijden in de BeNe League op het laatste moment afgelast wegens gladheid in delen van het land. De wedstrijd in Zoetermeer ging wel door. Is dit een goede keuze of zouden in dit geval alle wedstrijden tegelijk afgelast moeten worden om de competitie zo eerlijk mogelijk te houden?

Cor: Nee, niet alles aflasten. In het westen was het 8 graden. Gewoon door laten gaan welke duels gespeeld kunnen worden. In deze BeNe League loopt alles toch niet synchroon.

Jeroen: Nee, natuurlijk niet! Hier in het noorden was het ineens complete chaos, maar in het zuiden van het land was het een stuk warmer (dus géén problemen in het verkeer). De wedstrijden moeten doorgaan wanneer mogelijk.

Jonathan: Gewoon door laten gaan! Dat de wedstrijd in Friesland was afgelast begreep ik wel, maar in het westen was er niets aan de hand. En voor de competitie maakt het niet uit. De verschillende teams spelen het hele seizoen al niet synchroon. Het ene team heeft meer wedstrijden gespeeld dan de ander, daar maakt een extra afgelasting geen doorslaggevend verschil in.

Graeme: Gewoon door laten gaan. Je weet nooit hoe het loopt. Wie weet krijg je wel een horror-winter en is er bijna elk weekend problemen vanwege de weersomstandigheden. Wat je kan laten doorspelen, moet je gewoon laten doorspelen.

Previous Lars den Edel uit de running met gebroken sleutelbeen
Next ERA Renomar HYC vs Luik Bulldogs: De complete voorbeschouwing