‘Chaos achter de schermen van de Bene League’


Cor Machielsen ontving Ed Versteeve, Reginald Delmarche en Harry Vlaardingerbroek voor een nieuwe Face-Off Podcast over de BeNe League.

BENE LEAGUE: WAAR STAAN WE?

De BeNe League ligt stil sinds maart 2020. In bijna anderhalf jaar tijd bleef het stil. Toch is er een hoop, soms stilgehouden, rumoer achter de schermen.

Zo staat de voorzitter van de BeNe League, Danny Micola von Fürstenrecht, lijnrecht tegenover de clubs. Ondertussen pakt IJshockey Nederland totaal niet door op een concrete visie voor de toekomst. Hagelschieten blijft het devies boven focus leggen.

In deze podcast praten de vier heren over de licentie en het failliet van Nijmegen, het stiekeme faillissement van Heerenveen, de groei en uitdagingen in België, de kijk van de Belgen op het gepruts in Nederland, licentiesystemen, sancties, eenheid tussen de clubs en de luider wordende roep om een nieuw bondsbestuur in Nederland.

Abonneren

Abonneer je op de Face-Off podcast op één van je favoriete  platforms Spotify, Google Podcast of de Apple Podcast. Zo mis je geen uitzending!

 

Previous Oude bekende Tricorp keert terug als hoofdsponsor Tilburg Trappers
Next Tampa Bay op de rand van titelprolongatie tegen Montreal