Oude bekende Tricorp keert terug als hoofdsponsor Tilburg Trappers


De oude hoofdsponsoren Versteijnen Logistics en Vanesch Verf verdwijnen van het Tilburgse hockeyshirt. Tricorp Workwear komt weer terug op de kleding als hoofdsponsor.  De leverancier voor werkkleding heeft zich voor twee jaar verbonden als hoofdsponsor aan de drievoudig Oberliga kampioen Tilburg Trappers. Algemeen directeur Ruud van Baast is blij dat de twee ex hoofdsponsoren verbonden blijven aan de club. Hij is dankbaar voor het vertrouwen die beide ondernemingen hebben in de Trappers.

LEES OOK: Andrei Vasilevski steelt de show in duel twee

De nieuwe hoofdsponsor was de afgelopen drie jaar shirtsponsor van de Duitse voetbalclub Vfl Bochum 1848. In het verleden was Tricorp al ruim twintig jaar betrokken bij de Tilburg Trappers en de ijshockeybond. Tricorp zegt “Bij Trappers gaan we onze dealers en dragers kennis laten maken met ijshockey en voor de durfals die het zelf willen proberen, organiseren we clinics! En natuurlijk gaan we zorgen voor onvergetelijke avonden, want het ijshockey is en blijft een unieke sport. We zijn dan ook blij dat we terug zijn!”

De supporters kunnen het shirt bewonderen bij de eerste oefenwedstrijd van de Trappers op vijf september in de eigen ijshal Stappegoor tegen de Frankfurter Löwen de nieuwe club van oud coach Boroslav Subr.

Previous Andrei Vasilevski steelt de show in tweede finaleduel
Next 'Chaos achter de schermen van de Bene League'