Jeffrey Melissant keert na twee jaar terug bij CAIROX HIJS Hokij


Melissant BeNe League IJshockey Face-Off AHOUD Devils Nijmegen
Foto: Robert Bos

Jeffrey Melissant keert terug in Den Haag. De 30-jarige center komt over vanuit Nijmegen en tekent voor twee jaar bij CAIROX HIJS Hokij. De geboren Tilburger speelde eerder van 2016 tot 2018 in de Hofstad.

Lees ook: Bo Subr van Tilburg Trappers naar Löwen Frankfurt

MELISSANT: PUNTENMACHINE

Een jaar Zoetermeer. Twee jaar Den Haag. Twee jaar Nijmegen en nu dus weer Den Haag. Melissant is altijd goed voor een groot aantal punten per seizoen. In 125 BeNe League duels voor alle ploegen was hij goed voor 244 punten (80G, 164A).

Tekst gaat verder onder de foto

Foto: Paul Nicolaassen

In Den Haag was hij onderdeel van de ploeg die in 2018 de triple won, door de beker, het landskampioenschap en BeNe League te winnen. Na zijn overstap naar Nijmegen won Melisant met de Devils de beker in Den Haag. In de finale maakte hij de winnende treffer tegen… Den Haag. Ook veroverde hij de landstitel in met de ploeg uit de Keizerstad. Melissant keer nu dus weer terug in het Haagse en heeft een overeenkomst getekend voor twee seizoenen.

Previous Bo Subr verlaat Tilburg Trappers na zes jaar voor Löwen Frankfurt
Next Vegas elimineert Colorado, New York gooit Boston eruit