4-on-4: Dalend aantal teams naarmate BNL vordert, Uitbreiding Duitse teams, BNL voor U19, All-Star Game


Sprong All Star Weekend AHL Face-Off
Samen met keeper Casey DeSmith mag Sprong de Baby Pens in Utica vertegenwoordigen.

Wat denken jullie van een BeNe League All-Star Game? In NHL-stijl, met skill competition alsook Team jersey verkoop en Teddybear toss voor het goede doel …

Cor: Goed idee, zou inderdaad leuk zijn. De Belgische clubs aangevuld met de Limburgse Eaters als Regio Zuid, tegen Regio Noord wat dan de rest van de teams is. Jersey verkoop zal denk ik niet zo gewild zijn, maar een skills competitie en een teddy toss en dan een wedstrijd tussen de beide teams krijg je een mooie middag/avond. Van 15:00 tot 16:00 skills, 17.00 teddy toss 18:00 wedstrijd Noord – Zuid. Ik zeg plan indienen. Makkelijkste is dan Stappegoor redelijk in het midden tussen Noord en Zuid. De “Face-Off All Star Game”.

Graeme: Doen! Ik ben altijd wel voorstander voor sociaal maatschappelijke initiatieven. Het levert een leuke wedstrijd op voor de bezoekers, het zorgt voor een mooie donatie aan een goed doel en een moment van bezinning. Daarbij levert het ook weer iets op voor de ijshockeywereld. Extra exposure, nieuwe mensen naar de ijsbaan die de sport niet kennen, maar via het goede doel in aanraking komen met de sport. Gewoon doen. Misschien iets voor ons om daar iets mee te doen?

Ed: Ik heb vorig jaar onderzocht of een duel tussen Tilburg Trappers als Oberliga Kampioen en HIJS als BeNe League kampioen in aanloop naar het seizoen haalbaar was. Dit in combinatie met een goed doel waar (na aftrek kosten) de opbrengst naartoe zou gaan. Dat was niet haalbaar. Ik ben zelf altijd een groot voorstander van dit soort zaken. Exposure voor de sport is altijd goed. Dus als er partijen zijn die daar serieus over na willen gaan denken? Dan moeten ze ons dat zeker laten weten. Overigens bestaan dit soort initiatieven al op clubniveau. Denk aan de Teddy Toss bij Geleen (en vorig jaar Zoetermeer).

Jacco: Heel tof. Dat zijn van die kleine dingen die de sport interessanter kunnen maken voor buitenstaanders. Dit soort evenementen spreken altijd aan.

Previous Ernstige blessure Trocheck, fan onwel op tribune en winnende treffer Hoffman
Next Todd McLellan (Oilers) en Mike Yeo (Blues) ontslagen