Deel 2 – Hoe is het met Nico van Galen Last


Het hele seizoen volgen we spelers, speelsters, staf etc. Meestal op of dichtbij de ijsbaan. Met het abrupte einde van het seizoen gaan we door met het volgen van hen in de rubriek ‘Hoe is het met…?’. We spreken de speelsters, spelers en staf nu niet bij het ijs maar in hun andere vertrouwde omgeving. Hoe kijken ze terug op het seizoen, wat houdt ze nu bezig, hoe kijken ze naar een volgend seizoen. De hoogtepunten en teleurstellingen.

Kijk ook Deel een

NICO VAN GALEN LAST

In deel een sprak Nico al honderduit over zijn carrière en hoe de Kemphanen omgaan met de jeugd. In deel twee nog een stuk over de jeugd, zijn kijk op de stand van het Nederlandse ijshockey en een stukje over de komende play-offs in de NHL.

Tekst gaat verder onder de video

ABONNEREN OP YOUTUBE: WAAROM?

Abonneer je nu geheel gratis op het YouTube kanaal van Face-Off. Dat doe je hier. Face-Off heeft het grootste ijshockey archief van Nederland en België als het gaat om interacie met jouw sporthelden en de tofste video’s. Inmiddels zijn we over de 1000 abonnees heen en zo kunnen we nieuwe content gaan brengen op ons YouTube kanaal, waarmee wij de ijshockey sport nog verder omhoog kunnen stuwen. Hoe meer abonnees, hoe groter het bereik, hoe beter voor onze sport!

Previous Alexandar Makarin volgende aanwinst Select 4-U Devils Nijmegen
Next Boston Bruins en Leon Draisaitl pakken de eerste prijzen in de NHL