Alexandar Makarin volgende aanwinst Select 4-U Devils Nijmegen


Alexandar Makarin

Select 4-U Devils Nijmegen heeft opnieuw een jonge speler uit Amerika weten te strikken. Na Eef Gerritsen en Tobie Collard, komt nu ook Alexandar Makarin naar het Triavium.

Lees ook: Tobie Collard komt vanuit Amerika naar Nijmegen

MAKARIN: GEEN ONBEKENDE

De 19-jarige Amsterdammer is geen onbekende van Eef Gerritsen. Nadat Makarin bij Wilkes-Barre Scranton Knights had gespeeld, inderdaad dezelfde plek als Daniel Sprong en de Baby Pens, verkaste hij naar 95 Giants. Het afgelopen seizoen speelde de aanvaller bij Boston Jr. Bruins en was daar ploeggenoot van Gerritsen in de USPHL Premier competitie.

Tekst gaat onder de video verder

Makarin genoot zijn opleiding bij Amsterdam Tigers en keert na een periode van bijna vijf jaar Amerika, terug naar Nederland. Nijmegen zal de nieuwe standplaats worden waar, naast deze drie jongelingen, ook youngsters als Jay Plamont en Boris van Bergen normaal gesproken voldoende speelminuten krijgen. De Amsterdammer is de zesde nieuwe aanwinst, ook Jesse Gabrielle, Marco Postma en Mike Verschuren verbonden zich aan de ploeg uit Nijmegen.

Previous Deel 1 - Hoe is het met Nico van Galen Last?
Next Deel 2 - Hoe is het met Nico van Galen Last