Transfer Talk: Tobie Collard (Select 4-u Devils Nijmegen)


Tobie Collard UNIS Flyers Heerenveen Tobie Collard vertrekt per direct naar de Verenigde Staten. Het 19-jarige talent van UNIS Flyers Heerenveen heeft een aanbod geaccepteerd van de New Hampshire Jr. Monarchs,
Foto: Robert Bos

Eerder deze maand maakte Select 4-u Devils Nijmegen bekend dat zij Tobie Collard voor komend seizoen hebben vastgelegd. De volgende maand 21 wordende aanvaller begint dan aan zijn vierde BeNe League seizoen, maar speelde de afgelopen twee seizoenen in de Verenigde Staten. Daar kwam Collard uit voor de organisatie van New Hampshire Jr. Monarchs. Tijd om de aanvaller via Skype wat vragen te stellen over zijn ervaringen bij de Monarchs en zijn ambities voor komend seizoen.

Lees ook: Marco Postma van Microz Eaters Limburg naar Select 4-u Devils Nijmegen

Tekst gaat verder na de video

ABONNEREN OP YOUTUBE: WAAROM?

Abonneer je nu geheel gratis op het YouTube kanaal van Face-Off. Dat doe je hier. Face-Off heeft het grootste ijshockey archief van Nederland en België, als het gaat om interviews met jouw sporthelden en de tofste video’s. Bij 1000 abonnees kunnen wij in de (nabije) toekomst hele toffe, nieuwe content gaan brengen op ons YouTube kanaal, waarmee wij de ijshockey sport nog verder omhoog kunnen stuwen!

 

Previous Marco Postma keert terug in Nijmegen vanuit Geleen
Next Hoe is het met: Levi Houkes van Select 4-U Devils Nijmegen