Hoe is het met: Levi Houkes van Select 4-U Devils Nijmegen


Levi Houkes
Foto: Paul Nicolaassen, IJshockeyfoto.nl

Het hele seizoen volgen we spelers, speelsters, staf etc. Meestal op of dichtbij de ijsbaan. Met het abrupte einde van het seizoen gaan we door met het volgen van hen in de rubriek ‘Hoe is het met…?’. We spreken de speelsters, spelers en staf nu niet bij het ijs maar in hun andere vertrouwde omgeving. Hoe kijken ze terug op het seizoen, wat houdt ze nu bezig, hoe kijken ze naar een volgend seizoen. De hoogtepunten en teleurstellingen.

Lees ook: Frank Gentges terug als coach in Nijmegen

LEVI HOUKES

Ed Versteeve sprak met Levi Houkes, de captain van Select 4-U Devils Nijmegen. De Nijmegenaar blikt natuurlijk terug op het afgelopen seizoen, kijkt vooruit naar het komende seizoen onder Frank Gentges, praat vol trots en respect over zijn tijd bij Tilburg Trappers en geeft zijn visie op Oranje.

Tekst gaat verder onder de video

ABONNEREN OP YOUTUBE: WAAROM?

Abonneer je nu geheel gratis op het YouTube kanaal van Face-Off. Dat doe je hier. Face-Off heeft het grootste ijshockey archief van Nederland en België als het gaat om interacie met jouw sporthelden en de tofste video’s. Inmiddels zijn we over de 1000 abonnees heen en zo kunnen we nieuwe content gaan brengen op ons YouTube kanaal, waarmee wij de ijshockey sport nog verder omhoog kunnen stuwen. Hoe meer abonnees, hoe groter het bereik, hoe beter voor onze sport!

Previous Transfer Talk: Tobie Collard (Select 4-u Devils Nijmegen)
Next Hoe is het met: Senna Peeters van Halifax Mooseheads (deel 1)