Hoe is het met: Senna Peeters van Halifax Mooseheads (deel 1)


Senna Peeters
Senna Peeters (Foto: Amanda Wicks)

Het hele seizoen volgen we spelers, speelsters, staf etc. Meestal op of dichtbij de ijsbaan. Met het abrupte einde van het seizoen gaan we door met het volgen van hen in de rubriek ‘Hoe is het met…?’. We spreken de speelsters, spelers en staf nu niet bij het ijs maar in hun andere vertrouwde omgeving. Hoe kijken ze terug op het seizoen, wat houdt ze nu bezig, hoe kijken ze naar een volgend seizoen. De hoogtepunten en teleurstellingen.

Lees ook: Senna Peeters 101e op de NHL Draft Rankings

SENNA PEETERS

Ed Versteeve sprak met Senna Peeters, de jonge Belg die komende zomer wel eens gedraft kon worden door een NHL team. De bijna 18-jarige speler praat over zijn magische debuut bij Halfiax Mooseheads in de Q, zijn helden, hoe zijn dagen in het Canadese er tegenwoordig uitzien en het WK met Oostenrijk, waarmee hij promotie afdwong naar het hoogste WK.

Tekst gaat verder onder de video

ABONNEREN OP YOUTUBE: WAAROM?

Abonneer je nu geheel gratis op het YouTube kanaal van Face-Off. Dat doe je hier. Face-Off heeft het grootste ijshockey archief van Nederland en België als het gaat om interacie met jouw sporthelden en de tofste video’s. Inmiddels zijn we over de 1000 abonnees heen en zo kunnen we nieuwe content gaan brengen op ons YouTube kanaal, waarmee wij de ijshockey sport nog verder omhoog kunnen stuwen. Hoe meer abonnees, hoe groter het bereik, hoe beter voor onze sport!

Previous Hoe is het met: Levi Houkes van Select 4-U Devils Nijmegen
Next Juha Kiilholma tekent voor één seizoen bij in Heerenveen