Toch geen regionalliga voor Belgische en Nederlandse clubs, dan toch weer hoop voor Beneleague?


LEES OOK: BeneLeague is dood Regionalliga West de redding?

Zojuist is bekend gemaakt dat de Belgische en Nederlandse clubs die toetreding hebben gezocht bij de Regionalliga. Toch niet mee kunnen doen omdat diverse Duitse clubs hebben aangegegeven dat de verre reizen toch een te grote belasting zijn. Dan blijft er nog maar een optie open zoals al eerder aangegeven. Toch weer de BeneLeague met vier Belgische en vijf Nederlandse clubs. Want zoals Tilburg Trappers al aangaf. Het toekomstteam wat de finale won in de eredivisie afgelopen seizoen door de Amsterdam Tigers in twee wedstrijden te verslaan zouden dan ook mee gaan doen.

Achter de schermen is druk overleg bezig tussen de voorzitters van alle clubs. De Belgische en jawel ook de Nederlandse bond is weer aangeschoven. Wordt vervolgd.

IJshockey Nederland

 

Previous Nederland mist teveel kansen en mag voor brons tegen Australië
Next Nederland met lege handen naar huis na verlies tegen Australië