Bene League is dood, Regional Liga West de redding


Afgelopen maandag spraken vier Nederlandse clubs Zoetermeer, Den Haag, Heerenveen en Geleen. Met het bestuur van de Bene League. De eindconclusie was dat de Bene League zoals we die gekend hebben niet meer bestaat.

LEES OOK: Belgische clubs uit Bene League naar Regionalliga West

Het eerder aangedragen advies van IJshockey Nederland. Om een topcompetitie op te starten in Nederland is geen optie voor deze vier clubs. Integreren in de lopende competitie in Nederland is voor zowel IJshockey Nederland als de vier clubs geen optie. De vier clubs hebben daarom IJshockey Nederland gevraagd medewerking te verlenen zodat de clubs in gesprek kunnen met de Duitse Regional Liga West.

Foto: Oliver Muller / Funke Foto Services
Previous Belgische clubs uit Bene League naar Regionalliga West
Next Matchpoint Colorado na winst game vier in Tampa