Nick Rivait keert terug in de BeNe League bij Nijmegen


Nick Rivait
Foto: Kurt Tops

Aan het einde van het seizoen 2018/2019 vertrok Nick Rivait uit Luik. De verdediger zwaaide na twee jaar Bulldogs af, om terug te keren naar Canada. Komend seizoen keert hij terug in de BeNe League. Select 4-U Devils Nijmegen is zijn nieuwe werkgever.

Lees ook: Hernieuwd Bulldogs moet het gaan laten zien

RIVAIT: SCORENDE VERDEDIGER

Nick Rivait
Foto: Kurt Tops

De 29-jarige verdediger zette in twee seizoenen Luik meer dan nette rapportcijfers neer. In 47 BeNe League duels was hij goed voor maar liefst 94 punten (28G, 66A). Rivait keerde terug naar Canada, speelde daar niet het afgelopen seizoen, maar heeft het ‘gevoel’ weer terug nadat hij weer begon met de work-0uts.

Previous Nick Verschuren stapt over van Geleen naar Heylen Vastgoed HYC
Next Transfer Talk: Oliver Duris Cairox Hijs Hokij Den Haag