Transfer Talk: Oliver Duris Cairox Hijs Hokij Den Haag


Op 5 juni jongstleden maakte Cairox Hijs Hokij Den Haag bekend dat het de Slowaaks Oliver Duris heeft gecontracteerd. De 31 jarige center komt over van MHK Dubnika. Duris is een ervaren speler die ook al vier jaren in de Oberliga heeft gespeeld. Het leverde hem 188 punten op na 140 wedstrijden.

Tekst gaat verder na de video

ABONNEREN OP YOUTUBE: WAAROM?

Abonneer je nu geheel gratis op het YouTube kanaal van Face-Off. Dat doe je hier. Face-Off heeft het grootste ijshockey archief van Nederland en België, als het gaat om interviews met jouw sporthelden en de tofste video’s. Bij 1000 abonnees kunnen wij in de (nabije) toekomst hele toffe, nieuwe content gaan brengen op ons YouTube kanaal, waarmee wij de ijshockey sport nog verder omhoog kunnen stuwen!

Previous Nick Rivait keert terug in de BeNe League bij Nijmegen
Next Vrouwen opnieuw naar Angers, mannen gaan naar China