Nick Verschuren stapt over van Geleen naar Heylen Vastgoed HYC


Nick Verschuren Microz Eaters Limburg
Foto: Robert Bos

Nick Verschuren zal komend seizoen de kleuren verdedigen van Heylen Vastgoed HYC. Na twee seizoenen in Limburg stapt de aanvaller de grens over naar België om in Herentals neer te strijken.

Lees ook: Broertjes Verschuren weg uit Geleen

VERSCHUREN: TWEEDE KEER BELGIË

Het is niet voor het eerst dat de oudste van de broertjes Verschuren in België neerstrijkt. Nadat Kemphanen de beker won in 2015, maakte hij n het seizoen 2015/2016 de overstap Turnhout Tigers. Daarna volgde twee seizoenen Eindhoven Kemphanen, maar nadat de club omviel, maakte hij de wissel naar het Geleense. Na een succesvol eerste seizoen met winst van de Frans Heinrichs bokaal, kwam vorig jaar de klad erin en ontstond er ‘rumoer’ rond een aantal spelers. Daarop besloten de Eaters enerzijds en de broers anderzijds de samenwerking te stoppen. Mike streek neer in Eindhoven, Nick trok daarna toch weer het shirt van Geleen aan.

Tekst gaat verder onder de foto

Nick Verschuren
Foto: Kurt Tops

Vorig seizoen kwam Verschuren slechts vijftien duels in actie in de BeNe League. Daarin zette hij 22 punten (20G, 2A) op de teller. In totaal speelde de 30-jarige forward exact 100 duels in BeNe League verband, waarin hij goed was voor 142 goals en 105 assists.

Previous Transfer Talk: Lars den Edel van Nässjö HC
Next Nick Rivait keert terug in de BeNe League bij Nijmegen