Transfer Talk: Lars den Edel van Nässjö HC


Lars den Edel
Foto: Robert Bos

Afgelopen week besliste Lars den Edel dat hij na vier jaar UNIS Flyers Heerenveen het avontuur opzoekt in Zweden. Nässjö HC zal de nieuwe club van de 24-jarige aanvaller worden het komende seizoen. Den Edel kijkt er naar uit, vertelt over zijn motivatie om in het buitenland te spelen, blikt terug op de afgelopen vier jaar in Thialf en spreekt over de kwaliteit van de BeNe League en Eerste Divisie.

Lees ookLars den Edel vertrekt naar Nässjö HC in Zweden

ABONNEREN OP YOUTUBE: WAAROM?

Abonneer je nu geheel gratis op het YouTube kanaal van Face-Off. Dat doe je hier. Face-Off heeft het grootste ijshockey archief van Nederland en België, als het gaat om interviews met jouw sporthelden en de tofste video’s. Bij 1000 abonnees kunnen wij in de (nabije) toekomst hele toffe, nieuwe content gaan brengen op ons YouTube kanaal, waarmee wij de ijshockey sport nog verder omhoog kunnen stuwen!

Previous Trappers Toekomstteam zakt af naar Eerste Divisie
Next Nick Verschuren stapt over van Geleen naar Heylen Vastgoed HYC