Trappers Toekomstteam zakt af naar Eerste Divisie


Het Toekomstteam van Tilburg Trappers keert komend seizoen niet terug in de BeNe League. De jonge Tilburgers, opleidingsfiliaal voor de Oberliga, gaan in de Eerste Divisie spelen.

‘TRAPPERS KOMT TERUG’

De Brabanders gaan er zelf van uit dat de stap terug van tijdelijke aard is. Er wordt door Trappers gesproken over één seizoen op het tweede niveau. De Tilburgers speelden nooit een rol van formaat in de BeNe League, maar oogstten menig maal lof over het vertoonde spel. Ondanks dat de jongelingen vaak met dubbele cijfers verloren, liet het team 60 minuten inzet zien.

Trappers Toekomstteam
Foto: Robert Bos

De BeNe League telt komend seizoen negen deelnemers. Heerenveen, Den Haag, Herentals, Luik, Nijmegen, Leuven, Geleen, Zoetermeer en Mechelen zullen de strijd aangaan. Eerder maakte Antwerp bekend ook voor één seizoen de stap naar Divisie 1 te maken.

Previous Nässjö HC haalt Lars den Edel op uit Heerenveen
Next Transfer Talk: Lars den Edel van Nässjö HC