Hoe is het met Johan Beekes?


Johan Beekes (l) en Ryan Nielsen (r) - Butte Cobras

Het hele seizoen volgen we spelers, speelsters, staf etc. Meestal op of dichtbij de ijsbaan. Met het abrupte einde van het seizoen gaan we door met het volgen van hen in de rubriek ‘Hoe is het met…?’. We spreken de speelsters, spelers en staf nu niet bij het ijs maar in hun andere vertrouwde omgeving. Hoe kijken ze terug op het seizoen, wat houdt ze nu bezig, hoe kijken ze naar een volgend seizoen. De hoogtepunten en teleurstellingen.

Johan Beekes

Barend Hoogteijling sprak, via Skype, met Johan Beekes van Butte Cobras.  Johan zit op dit moment nog steeds in Butte, Montana. De twee spraken onder andere over de aanpassing naar het kleinere ijs en het debuut van Johan. Dat liep anders dan gehoopt. De jonge Brabantse goalie moest in de derde periode zijn geblesseerde collega vervangen aan het begin van een vijf minuten penalty-kill met drie tegen vijf. Toch kijkt Johan met veel plezier terug op het seizoen en denkt al weer aan een mogelijk nieuw seizoen in de VS.

Abonneren op ons YouTubekanaal is 100% gratis. Dat kan simpel door HIER te klikken.

Previous Hoe is het met Ron Lahay?
Next Hoe is het met Mike Dalhuisen?