Hoe is het met Mike Dalhuisen?


Het hele seizoen volgen we spelers, speelsters, staf etc. Meestal op of dichtbij de ijsbaan. Met het abrupte einde van het seizoen gaan we door met het volgen van hen in de rubriek ‘Hoe is het met…?’. We spreken de speelsters, spelers en staf nu niet bij het ijs maar in hun vertrouwde thuisomgeving. Hoe kijken ze terug op het seizoen, wat houdt ze nu bezig, hoe kijken ze naar een volgend seizoen? Teven wordt er gekeken naar de hoogtepunten en teleurstellingen van afgelopen seizoen.

Mike Dalhuisen

Barend Hoogteijling sprak, via Skype, met Mike Dalhuisen, die afgelopen seizoen in de Slowaakse Tipsport Liga uitkwam voor HK Dukla Michalovce en HK Poprad. De verdediger uit Nijmegen onderbrak even zijn barbecue om onder andere te vertellen over de combinatie van zijn werk, ijshockey, en de wens om zoveel mogelijk van de wereld te zien. Een wereldburger maar ook zeker een familie-man.

Tekst gaat verder na de video

In februari werd Dalhuisen verkozen tot speler van de maand in de Tipsport Liga.

 

Abonneren op ons YouTubekanaal is 100% gratis. Dat kan simpel door HIER te klikken.

Previous Hoe is het met Johan Beekes?
Next Deel 1: Hoe is het met Tom Barendregt?