Deel 1: Hoe is het met Tom Barendregt?


Het hele seizoen volgen we spelers, speelsters, staf etc. Meestal op of dichtbij de ijsbaan. Met het abrupte einde van het seizoen gaan we door met het volgen van hen in de rubriek ‘Hoe is het met…?’. We spreken de speelsters, spelers en staf nu niet bij het ijs maar in hun vertrouwde thuisomgeving. Hoe kijken ze terug op het seizoen, wat houdt ze nu bezig, hoe kijken ze naar een volgend seizoen? De hoogtepunten en teleurstellingen.

Tom Barendregt

Barend Hoogteijling sprak, via Skype, met Tom Barendregt die dit seizoen uitkwam voor Hijs Hokij Den Haag. Het werd een lang, maar indrukwekkend gesprek dat we helemaal brengen en daarom in twee delen hebben geknipt. Tom spreekt vrijuit en met een ongelooflijke positieve kracht over zijn ziekte waar hij voor de derde keer de strijd mee aangaat. Ook hadden Barend en de 21-jarige goalie het niet alleen over deze strijd ook de strijd op het ijs kwam ter sprake.

Tekst gaat onder de video verder

Een paar maanden terug was er al een groot applaus voor de goalie.

Tekst gaat onder de video verder

Abonneren op ons YouTubekanaal is 100% gratis. Dat kan simpel door HIER te klikken.

Previous Hoe is het met Mike Dalhuisen?
Next Deel 2: Hoe is het met Tom Barendregt?