Deel 2: Hoe is het met Tom Barendregt?


Tom Barendregt HIJS
Foto Robert Bos

Het hele seizoen volgen we spelers, speelsters, staf etc. Meestal op of dichtbij de ijsbaan. Met het abrupte einde van het seizoen gaan we door met het volgen van hen in de rubriek ‘Hoe is het met…?’. We spreken de speelsters, spelers en staf nu niet bij het ijs maar in hun vertrouwde thuisomgeving. Hoe kijken ze terug op het seizoen, wat houdt ze nu bezig, hoe kijken ze naar een volgend seizoen? De hoogtepunten en teleurstellingen.

TOM BARENDREGT

Barend Hoogteijling sprak, via Skype, met Tom Barendregt die dit seizoen uitkwam voor Hijs Hokij Den Haag. Het werd een lang, maar indrukwekkend gesprek dat we helemaal brengen en daarom in twee delen hebben geknipt. Het eerste deel plaatsten wij vanmorgen al. In het tweede deel praten Barend en Tom verder over Tom zijn veel belovende ijshockey-carrière in Nederland én de Verenigde Staten en het traject dat hij vrijdag start in de strijd tegen zijn ziekte.

Tekst gaat onder de video verder

Mocht je het eerste deel van het gesprek met Tom gemist hebben? Geen punt, dat vind je hieronder.

Tekst gaat onder de video verder

Abonneren op ons YouTubekanaal is 100% gratis. Dat kan simpel door HIER te klikken.

Previous Deel 1: Hoe is het met Tom Barendregt?
Next Het 1ste Olympische ijshockeytoernooi: Face-off 100 jaar geleden op de Olympische Spelen in Antwerpen