Nick Verschuren in genade aangenomen bij Microz Eaters Limburg


Nick Verschuren Microz Eaters Limburg
Foto: Robert Bos

Nick Verschuren keert terug in het shirt van Microz Eaters Limburg. Na de breuk tussen de club uit Geleen en de gebroeders Verschuren vlak voor de start van de BeNe League, keert de oudste nu terug in Limburg. Eerder werd bekend dat Mike Verschuren aansluit bij Eindhoven Kemphanen.

Heb jij de nieuwste podcast over de BeNe League en Tilburg Trappers al geluisterd?

VERSCHUREN IN GENADE AANGENOMEN

Na het vertrek van de broers bij Eaters, kwamen de geruchten flink op gang waar zij zouden gaan spelen. De reglementen van de BeNe League lieten echter niet toe dat zij bij een andere BeNe League ploeg zouden aansluiten. Dit omdat zij dit seizoen al (vele) officiële duels voor de Limburgers speelden.

“Nick heeft zich in de afgelopen dagen bij de voorzitter Ron Lahay gemeld, met de mededeling dat hij zich weer graag bij de selectie zou willen voegen. Nadat er vervolgens zorgvuldig overleg is geweest met de technische staf, moest het team daar ook haar goedkeuring aan geven. Dat overleg heeft gisteravond plaatsgevonden, waarbij de selectie unaniem beslist heeft Nick weer bij het team te halen. De beslissing is gemaakt in het belang van het ijshockey in de breedste zin van het woord. Enkele weken is er een situatie ontstaan die alleen maar verliezers opleverde. Uiteindelijk zijn wij als gehele organisatie (team, technische staf en bestuur) verheugd dat wij tot deze beslissing zijn gekomen”, klinkt de verklaring van de Limburgse ploeg.

Tekst gaat onder de foto verder

Nick Verschuren Microz Eaters Limburg
Foto: Robert Bos

BELANGRIJKE SCHAKEL

Verschuren was in de voorronde van de beker de meest productieve speler van Eaters. Met 21 punten (13G, 8a) in tien bekerduels, leidde hij zijn ploeg op dat moment. In BeNe League verband kwam de 30-jarige aanvaller dit seizoen nog niet in actie. Geleen bezet momenteel de derde plaats in de competitie met tien punten uit zes duels. Aanstaande zaterdag speelt de ploeg van coach Andy Tenbult het uitduel tegen Mechelen Golden Sharks. Het is de bedoeling dat de nummer 8 van de Limburgers dan direct weer op het ijs te zien is.

Previous NHL, Topschutters, Tolerantie en UNIS Flyers Heerenveen
Next Boston en Washington pakken twintigste overwinning, Toronto incasseert vier goals in drie minuten