Mike Verschuren terug bij oude liefde Eindhoven Kemphanen


Nick Verschuren
Foto: Robert Bos

Voor één van de broers Verschuren gaat het ijshockeyseizoen weer verder. Zojuist werd bekend dat Mike Verschuren de ploeg van Eindhoven Kemphanen gaat versterken.

EINDHOVEN: HET THUIS VAN VERSCHUREN

Na zijn vertrek bij Microz Eaters Geleen was het voor velen een uitgemaakte zaak waar Mike Verschuren zou gaan spelen. Eindhoven werd veelvuldig genoemd, maar de Kemphanen hadden de selectie compleet. Door de blessure van Willem Bless kwam daar verandering in en vandaag kwam de bevestiging: Verschuren trekt het oranje en blauw weer aan.

Na tien seizoenen gingen de jongste van de Verschuren broers en Kemphanen gedwongen uit elkaar, nadat de Brabanders ‘omvielen’ en uit de BeNe League moesten stappen. Hij vond employ in Nieuw-Zeeland bij West Auckland Admirals. Daarna was de 27-jarige aanvaller actief bij CAIROX HIJS Hokij en onlangs bij Microz Eaters Geleen. Beide periodes waren minder succesvol, dan wat de geboren Eindhovenaar bij Kemphanen liet zien in BeNe League verband. Daar was hij in 49 wedstrijden goed vor 36 goals en 51 assists.

Tekst gaat verder onder de foto

Mike Verschuren
Foto: Robert Bos

MINDER GESLAAGD

In acht bekerduels voor de Limburgers noteerde de forward tien punten (3G, 7A), terwijl hij in Den Haag goed was voor 33 punten (14G, 19A) in 23 duels. Komende zaterdag speelt Kemphanen de Brabantse broedertwist tegen de Yeti’s uit Breda.

Eindhoven bezet de koppositie in poule A van de Eerste Divisie met 28 punten uit tien duels. Vijf punten meer dan Dordrecht Lions en zes punten meer dan de komende tegenstander, Breda.

Previous WK Dames 2019/2020: Belgian Blades arriveren in Sofia
Next Buffalo vermorzelt New Jersey, Red Wings verliest achtste keer op rij