Buffalo vermorzelt New Jersey, Red Wings verliest achtste keer op rij


Face-Off IJshockey NHL

Vijf wedstrijden in de NHL afgelopen nacht. De Buffalo Sabres vermorzelde de New Jersey Devils en voor de tiende keer geen winst voor de Detroit Red Wings op een rij. Hieronder de update.

Anaheim Ducks – Los Angeles Kings 4-2

Het werd nog even spannend toen Nicolai Prokhorkin  de aansluitingstreffer scoorde in de 31e minuut voor de Kings maar verder kwamen ze niet. Omdat Ducks goalie Ryan Miller de volgende vijftien schoten wist te stoppen. On the road zijn de Kings 0-8-1 in de laatste negen wedstrijden.

Buffalo Sabres – New Jersey Devils 7-1

De Sabres lieten geen spaan heel van de Devils. Onder aanvoering van Jack Eichel die binnen een tijdspanne van drie wedstrijden. Voor de tweede keer drie punten scoorde. Johan Larsson gaf drie assists. Na de eerste periode stond het al 5-0 en kon Devils goalie Louis Dominigue gaan douchen.

Chicago Blackhawks – St. Louis Blues 0-4

Blues goalie Jake Allen pakte voor de twintigste keer in zijn carrière een shutout door alle 38 schoten te stoppen. Hij stopte daarmee ook de point streak van Patrick Kane op vijftien wedstrijden. Jaden Schwartz scoorde een goal en had een assist.

Detroit Red Wings – New York Islanders 1-4

Voor de tiende keer niet gewonnen, en de achtste keer op rij verloren. Jordan Eberle scoorde zijn eerste goals van het seizoen door twee keer te scoren voor de Islanders.

New York Rangers – Vegas Golden Knights 1-4

Twee goals van Alex Tuch binnen twee minuten voor de Golden Knights kwamen de Rangers niet meer te boven.

Previous Mike Verschuren terug bij oude liefde Eindhoven Kemphanen
Next Divisie 1 België: Olympia Heist stoomt door!