Nijmegen trekt verdediger Mordy Munichman aan


Select 4-u Devils Nijmegen komt opnieuw met transfernieuws. Deze keer geen aanvaller, maar een verdediger die aan de selectie voor seizoen 2020/2021 wordt toegevoegd. Vanuit Geleen komt Mordy Munichman over.

Lees ook: Marco Postma keert terug in Nijmegen vanuit Geleen

Limburger met buitenlandse ervaring

De 23-jarige Munichman komt uit de jeugdopleiding van Microz Eaters Geleen, waar hij de afgelopen drie seizoenen ook voor uitkwam in de BeNe League. In 2016/2017 speelde de verdediger een jaar in het buitenland bij Viggbyholms IK (Zweden) en New Tecumseth Civics (Canada).

Een seizoen eerder maakte Munichman zijn BeNe League debuut voor de ploeg uit Geleen. In totaal heeft hij hierin inmiddels honderd wedstrijden op de teller staan. De Limburgse verdediger kwam hierin tot 34 punten (7G, 27A).

Ook speelde Munichman, als achttien jarige nog een jaar in de Verenigde Staten (Wilkes-Barre Miners).

Tekst gaat verder na de foto

(Foto: Jan Hofstede)

Eerder maakte de Gelderse club al de komst van zes aanvallers bekend (Alexandar Makarin, Eef Gerritsen, Tobie Collard, Marco Postma, Jesse Gabrielle en Mike Verschuren). Daar tegenover stond het vertrek van de Kai Willems, Wessel Copier en Jurryt Smid.

Previous Hoe is het met Sam Verelst?
Next Hoe is het met Karina Kozarova?