Hoe is het met Sam Verelst?


Sam Verelst - Füchse Duisburg

Het hele seizoen volgen we spelers, speelsters, staf etc. Meestal op of dichtbij de ijsbaan. Met het abrupte einde van het seizoen gaan we door met het volgen van hen in de rubriek ‘Hoe is het met…?’. We spreken de speelsters, spelers en staf nu niet bij het ijs maar in hun andere vertrouwde omgeving. Hoe kijken ze terug op het seizoen, wat houdt ze nu bezig, hoe kijken ze naar een volgend seizoen. De hoogtepunten en teleurstellingen.

Sam Verelst

Barend Hoogteijling sprak met Sam Verelst, die al weer vijftien seizoenen in Duitsland speelt. Sam sprak over zijn carrière, zijn tijd in de DEL2 en DEL , bij onder andere Fishtown Pinguins. Maar natuurlijk ook over de Oberliga waar hij afgelopen seizoenen speelde voor Füchse Duisburg en Herner EV. Ook het Belgische ijshockey, de toekomst van de 29-jarige aanvaller en zijn broer Senna Peeters kwamen voorbij.

 Abonneren op YouTube: waarom?

Abonneer je nu geheel gratis op het YouTube kanaal van Face-Off. Dat doe je hier. Face-Off heeft het grootste ijshockey archief van Nederland en België als het gaat om interacie met jouw sporthelden en de tofste video’s. Inmiddels zijn we over de 1000 abonnees heen en zo kunnen we nieuwe content gaan brengen op ons YouTube kanaal, waarmee wij de ijshockey sport nog verder omhoog kunnen stuwen. Hoe meer abonnees, hoe groter het bereik, hoe beter voor onze sport!

Previous Boston Bruins en Leon Draisaitl pakken de eerste prijzen in de NHL
Next Nijmegen trekt verdediger Mordy Munichman aan