Hoe is het met Karina Kozarova?


photo: Mats Bekkevold

Het hele seizoen volgen we spelers, speelsters, staf etc. Meestal op of dichtbij de ijsbaan. Met het abrupte einde van het seizoen gaan we door met het volgen van hen in de rubriek ‘Hoe is het met…?’. We spreken de speelsters, spelers en staf nu niet bij het ijs maar in hun andere vertrouwde omgeving. Hoe kijken ze terug op het seizoen, wat houdt ze nu bezig, hoe kijken ze naar een volgend seizoen. De hoogtepunten en teleurstellingen.

Karina Kozarova

Cor Machielsen sprak met Karina Kozarova, die pas sinds haar elfde ijshockey speelt. Als negentien jarige is ze al twee jaar international van Bulgarije, studeert in Eindhoven en hockeyt bij Eindhoven Icehawks. Ook is ze goed bevriend met speelsters van Oranje, vandaar dat ze ook aanwezig was op het WK U18 in Eindhoven om als vrijwilliger de organisatie te helpen.

Abonneren op YouTube: waarom?

Abonneer je nu geheel gratis op het YouTube kanaal van Face-Off. Dat doe je hier. Face-Off heeft het grootste ijshockey archief van Nederland en België als het gaat om interacie met jouw sporthelden en de tofste video’s. Inmiddels zijn we over de 1000 abonnees heen en zo kunnen we nieuwe content gaan brengen op ons YouTube kanaal, waarmee wij de ijshockey sport nog verder omhoog kunnen stuwen. Hoe meer abonnees, hoe groter het bereik, hoe beter voor onze sport!

Previous Nijmegen trekt verdediger Mordy Munichman aan
Next Hoe is het met Nadia Zijlstra?