Hoe is het met Nadia Zijlstra?


Nadia Zijlstra (Foto: Barend Hoogteijling)

Het hele seizoen volgen we spelers, speelsters, staf etc. Meestal op of dichtbij de ijsbaan. Met het abrupte einde van het seizoen gaan we door met het volgen van hen in de rubriek ‘Hoe is het met…?’. We spreken de speelsters, spelers en staf nu niet bij het ijs maar in hun andere vertrouwde omgeving. Hoe kijken ze terug op het seizoen, wat houdt ze nu bezig, hoe kijken ze naar een volgend seizoen. De hoogtepunten en teleurstellingen.

Nadia Zijlstra

Barend Hoogteijling sprak Oranje en OrangeGas Capitals Leeuwarden goalie Nadia Zijlstra. De twee spraken onder andere over het nieuwe hoogtepunt in haar carrière dat het WK in Maribor overtrof en de aanstormende jonge goalie-talenten bij de dames.

ABONNEREN OP YOUTUBE: WAAROM?

Abonneer je nu geheel gratis op het YouTube kanaal van Face-Off. Dat doe je hier. Face-Off heeft het grootste ijshockey archief van Nederland en België als het gaat om interacie met jouw sporthelden en de tofste video’s. Inmiddels zijn we over de 1000 abonnees heen en zo kunnen we nieuwe content gaan brengen op ons YouTube kanaal, waarmee wij de ijshockey sport nog verder omhoog kunnen stuwen. Hoe meer abonnees, hoe groter het bereik, hoe beter voor onze sport!

Previous Hoe is het met Karina Kozarova?
Next Heylen Vastgoed nieuwe hoofdsponsor HYC Herentals