Heylen Vastgoed nieuwe hoofdsponsor HYC Herentals


Heylen Vastgoed Herentals HYC
Foto: Johan Heylen

Na drie jaar met ERA Renomar op de shirts te hebben gespeeld, is er nu een nieuwe hoofdsponsor voor HYC Herentals. Heylen Vastgoed is de nieuwe trotse hoofdsponsor van de regerend Belgische bekerkampioen en BeNe League kampioen. De vastgoed makelaar verbindt zich voor twee jaar aan Herentals.

Kijk terug: Hoe is het met… Kevin van Looveren

HEYLEN VASTGOED

Heylen zit in dezelfde tak van sport als voorganger ERA Renomar: het is actief op de vastgoedmarkt. Met tien kantoren, waaronder één in Herentals zelf, is het in de Antwerpse regio sterk vertegenwoordigd. De voetballiefhebbers onder de ijshockeyfans zullen Heylen herkennen als co-sponsor van Royal Antwerp FC. Naast het kantoor in Herentals is het vastgoedbedrijf ook actief in (voormalig) ijshockeysteden Turnhout, Antwerpen, Deurne, Mechelen, Heist-op-den-Berg, Lier, Geel, Malle en Ekeren.

Tekst gaat verder onder de foto

Afbeelding kan het volgende bevatten: 3 mensen, buiten

De ploeg uit Herentals viert komend jaar haar 50-jarig bestaan. Dit seizoen zal er gespeeld worden in shirts met een ‘re-brand’ van het clublogo, verwijzend naar de stad en de historie van de club.

Previous Hoe is het met Nadia Zijlstra?
Next CSKA Moskou weer de beste van Europa