Akim Ramoul versterkt ERA Renomar HYC Herentals


Akim Ramoul
Foto: Kurt Tops

ERA Renomar HYC heeft zijn eerste nieuwe aanwinst bekend gemaakt. Niemand minder dan Akim Ramoul zal de ploeg van coach Jeffrey van Iersel versterken. Afgelopen seizoen mislukte een hernieuwd huwelijk tussen de aanvaller en Microz Eaters Limburg.

Lees ook: Ramoul terug bij Microz Eaters Limburg

RAMOUL: EEN GELEENSE BULLDOG OP HET NETEPARK

De 34-jarige aanvaller, gepokt en gemazeld bij de Eaters uit Geleen, keerde terug op Glanerbrook na drie jaar Luik Bulldogs. Aan het einde van het seizoen ontbrak Ramoul op de sheet door een verschil van mening. Uniek is de overgang van de routinier naar Herentals wel. Hij zal de eerste Nederlander zijn die het rood en wit aan zal trekken.

Tekst gaat onder de foto verder

Akim Ramoul Eaters Devils IJshokey
Foto: Paul Nicolaassen

“Ik had er een goed gevoel bij en heb altijd al eens voor deze mooie en professionele club willen spelen. Nu kreeg ik deze kans en die wil ik met twee handen aanpakken. Ik kijk er erg naar uit om het komende seizoen weer te starten.” laat Ramoul weten, die voor één jaar tekende in Herentals.

De forward noteerde in twaalf BeNe League duels 17 punten (5G, 12A) in het afgelopen seizoen. Geleen werd in de eerste ronde van de play-offs uitgeschakeld door Den Haag.

Previous Hoe is het met: Senna Peeters van Halifax Mooseheads (deel 2)
Next Mike Verschuren naar Select 4-U Devils Nijmegen