Hoe is het met: Senna Peeters van Halifax Mooseheads (deel 2)


Senna Peeters
Foto: Amanda Wicks

Het hele seizoen volgen we spelers, speelsters, staf etc. Meestal op of dichtbij de ijsbaan. Met het abrupte einde van het seizoen gaan we door met het volgen van hen in de rubriek ‘Hoe is het met…?’. We spreken de speelsters, spelers en staf nu niet bij het ijs maar in hun andere vertrouwde omgeving. Hoe kijken ze terug op het seizoen, wat houdt ze nu bezig, hoe kijken ze naar een volgend seizoen. De hoogtepunten en teleurstellingen.

Kijk ook: Hoe is het met: Senna Peeters deel 1

SENNA PEETERS, DEEL 2

In het tweede deel van ‘Hoe is het met’ praat Senna Peeters over zijn dromen als kind, gaat hij verder in op zijn off-season trainingen en blikt hij vooruit naar het komende seizoen na de Draft. En! De winnaar van de game used stick wordt bekend gemaakt!

Tekst gaat verder onder de video

ABONNEREN OP YOUTUBE: WAAROM?

Abonneer je nu geheel gratis op het YouTube kanaal van Face-Off. Dat doe je hier. Face-Off heeft het grootste ijshockey archief van Nederland en België als het gaat om interacie met jouw sporthelden en de tofste video’s. Inmiddels zijn we over de 1000 abonnees heen en zo kunnen we nieuwe content gaan brengen op ons YouTube kanaal, waarmee wij de ijshockey sport nog verder omhoog kunnen stuwen. Hoe meer abonnees, hoe groter het bereik, hoe beter voor onze sport!

Previous Juha Kiilholma tekent voor één seizoen bij in Heerenveen
Next Akim Ramoul versterkt ERA Renomar HYC Herentals