Mike Verschuren naar Select 4-U Devils Nijmegen


Mike Verschuren Devils Nijmegen
Foto: Robert Bos

Select 4-U Devils Nijmegen heeft Mike Verschuren toegevoegd aan de selectie. De jongste van de twee broers keert daarmee terug in de BeNe League. Afgelopen seizoen maakte de 27-jarige aanvaller de overstap van CAIROX HIJS Hokij naar Microz Eaters Limburg. De hereniging met broer Nick in Geleen liep uit op een fiasco.

Lees ook: Nick en Mike Verschuren per direct weg bij Microz Eaters

VERSCHUREN: BIJ TOEVAL IN EINDHOVEN

Na zijn vertrek uit Limburg was het voor velen een uitgemaakte zaak waar de aanvaller zou gaan spelen. Eindhoven werd al heel snel veelvuldig genoemd, maar de Kemphanen hadden de selectie compleet. Door een blessure van Willem Bless kwam daar verandering en trok Verschuren het oranje en blauw weer aan. Kemphanen reikte tot de finale van de Eerste Divisie, verloor de eerste wedstrijd van de serie van Amsterdam Tigers, maar zag een streep door het seizoen gezet worden door het Corona virus.

Tekst gaat onder de foto verder

Mike Verschuren Eindhoven
Foto: Roel Louwers, ISO Sports Photografy

In twaalf duels in de Eerste Divisie was Verschuren goed voor 28 punten (14G, 14A). Hij zette daarnaast ook nog 75 strafminuten op zijn conto. In Nijmegen is hij naast Eef Gerritsen, Tobie Collard en Marco Postma de vierde aanwinst van het seizoen. Coach Frank Gentges zal, na een vervelende blessure, zijn opwachting gaan maken in het Triavium.

Previous Akim Ramoul versterkt ERA Renomar HYC Herentals
Next NHLPA: "NHL kan verder." Herstart dichterbij