Hoe is het met: Bjorn Borgman van CAIROX HIJS Hokij


Björn Borgman
Foto: Paul Nicolaassen, IJshockeyfoto.nl

Het hele seizoen volgen we spelers, speelsters, staf etc. Meestal op of dichtbij de ijsbaan. Met het abrupte einde van het seizoen gaan we door met het volgen van hen in de rubriek ‘Hoe is het met…?’. We spreken de speelsters, spelers en staf nu niet bij het ijs maar in hun andere vertrouwde omgeving. Hoe kijken ze terug op het seizoen, wat houdt ze nu bezig, hoe kijken ze naar een volgend seizoen. De hoogtepunten en teleurstellingen.

Lees ook: Den Haag in heerlijk duel langs Geleen

BJORN BORGMAN

Ed Versteeve sprak met Bjorn Borgman. De verdediger wordt gezien als één van de grotere talenten. De overgang van Amsterdam naar Den Haag komt aan bod, een terugblik op zijn eigen prestaties, zijn ambities voor het buitenland, maar ook hoe het voor een Amsterdammer is tussen alle Hagenezen.

Tekst gaat verder onder de video

ABONNEREN OP YOUTUBE: WAAROM?

Abonneer je nu geheel gratis op het YouTube kanaal van Face-Off. Dat doe je hier. Face-Off heeft het grootste ijshockey archief van Nederland en België als het gaat om interacie met jouw sporthelden en de tofste video’s. Inmiddels zijn we over de 1000 abonnees heen en zo kunnen we nieuwe content gaan brengen op ons YouTube kanaal, waarmee wij de ijshockey sport nog verder omhoog kunnen stuwen. Hoe meer abonnees, hoe groter het bereik, hoe beter voor onze sport!

Previous Levi Smeets van Microz Eaters Limburg naar Bulldogs de Liège
Next Kai Willems verruilt Nijmegen voor Bulldogs de Liège