Transfer Talk: Zoë Barbier Malmö Redhawks


Zoë Barbier (Foto: Barend Hoogteijling)

Eerder deze week werd bekend dat Zoë Barbier voor de tweede keer een Zweeds avontuur aangaat. Komend seizoen verruilt de Oranje international de Eerste Divisie en de Nederlandse Vrouwen Competitie in voor de DamEttan Södra. De geboren Rotterdamse gaat daar spelen voor Malmö Redhawks. Via de Deense goalie Lisa Jensen, van Redhawks, kwam ze in contact met de club. Uiteraard spraken we  Zoë over haar overgang en ambitie om weer in Zweden te gaan spreken. Ook kwam de strijd die zij voert voor het behoud van Dordrecht Lady Lions en het belang van een Nederlandse Vrouwen Competitie ter sprake.

Tekst gaat verder na de video

Abonneren op YouTube: Waarom?

Abonneer je nu geheel gratis op het YouTube kanaal van Face-Off. Dat doe je hier. Face-Off heeft het grootste ijshockey archief van Nederland en België, als het gaat om interviews met jouw sporthelden en de tofste video’s. Bij 1000 abonnees kunnen wij in de (nabije) toekomst hele toffe, nieuwe content gaan brengen op ons YouTube kanaal, waarmee wij de ijshockey sport nog verder omhoog kunnen stuwen!

Previous Eef Gerritsen weer terug bij Select 4-u Devils Nijmegen
Next Levi Smeets van Microz Eaters Limburg naar Bulldogs de Liège