Transfer Talk: Mike Santaguida Bulldogs Luik


Eerder deze week werd bekend dat goalie Mika Santaguida komend seizoen bij Bulldogs Liege zal spelen. De 27-jarige Canadees maakt de overstap vanuit de FPHL, Port Huron Prowlers. Tijd om de goalie via Zoom ‘op te zoeken’. Santaguida vertelt onder meer over de keuze voor Luik en zijn successen in de BHCL en de NCAA. Hij is de opvolger van Pasquale Spano en die volgde hij ook al op bij Knoxville Ice Bears. Hij speelde al vijftien jaar tegen Pasquale in de diverse competities.

Tekst gaat verder onder de video

ABONNEREN OP YOUTUBE: WAAROM?

Abonneer je nu geheel gratis op het YouTube kanaal van Face-Off. Dat doe je hier. Face-Off heeft het grootste ijshockey archief van Nederland en België, als het gaat om interviews met jouw sporthelden en de tofste video’s. Bij 1000 abonnees kunnen wij in de (nabije) toekomst hele toffe, nieuwe content gaan brengen op ons YouTube kanaal, waarmee wij de ijshockey sport nog verder omhoog kunnen stuwen!

Previous Yoren de Smet terug naar Bulldogs de Liège
Next Zoetermeer Panters blijft in BeNe League, Trappers nog in beraad