Tom Prodi emergency goalie bij Bulldogs de Liège


Tom Prodi Luik Bulldogs
Foto: Kurt Tops

Tom Prodi keert terug bij Luik Bulldogs. De 26-jarige Brabander, die een jaar geleden zijn goalie-carrière afsloot, heeft nu in overleg met zijn Bulldogs de Liège besloten toch weer de handschoenen op te nemen.

Geleerd uit het voorbije seizoen

Tom Prodi zal als “emergency” back-up goalie fungeren. Lees, Prodi houdt zich beschikbaar indien Bulldogs goalie #1, Mike Santaguida, wegens een ernstige blessure zou uitvallen. De twee beschikbare back-up goalies in Luik zijn beloftevolle, maar erg jonge goalies. Geleerd uit de ervaringen van het voorbije seizoenseinde, heeft Luik nu een goalie met routine en kunde achter de hand.

Tekst gaat verder onder de foto

Tom Prodi

Prodi, die als tiener bij Leuven Chiefs speelde en ook een seizoen in de VS bij Lake Giorgia, zal de trainingen met de BeNe-ploeg volgen en houdt zich dus klaar ingeval van goalie-nood.

Previous Mooie DEL2-transfers voor Dani Bindels en Dennis Swinnen
Next Tweede ijshal in aantocht op Jaap Edenbaan