Herkenbaarheid, WK’s, BeNe League All Star Team en Beste Goalie


WIE IS VOLGENS JULLIE DE BESTE GOALIE TOT NU TOE IN DE BENE LEAGUE EN WAAROM?

Kevin van Looveren ERA Renomar HYC
Foto: Kurt Tops

Luciano: Met Martijn Oosterwijk hebben de Flyers momenteel de beste goalie in hun team. Tijdens de wedstrijden is Oosterwijk geen moment stil, hij is constant aan het coachen. Dat is ook een kracht. Een goalie die hogerop kan, maar wat mij betreft lekker in Nederland mag blijven.

Tessa: Voor mij zeker Martijn Oosterwijk. Zoals hij stond met de bekerfinale, fantastisch. Hij heeft echt ontzettend grote stappen gemaakt.

Martijn Oosterwijk UNIS Flyers Heerenveen
Foto: Robert Bos

Ed: Op dit moment is Martijn Oosterwijk voor mij de beste, met kort daarachter Pasquale Spano en Kevin Van Looveren. Zeker Spano valt amper op, maar is écht heel goed. Oosterwijk maakt echt het verschil wel achterin bij Flyers. In wedstrijden waar het stroever liep, pakte hij punten. Den Haag thuis (beker), Nijmegen thuis (beker), Nijmegen uit (BeNe League) zijn zo even duels waarin hij belangrijk was.

Stef: Een goed team moet kunnen bouwen op de goalie en daarom kies ik Kevin Van Looveren. Hij is echt een belangrijk onderdeel van het succes van HYC Herentals. Telkens ik hem aan het werk zie, speelt hij zijn wedstrijd. Zeer constant ook en dat geeft de rest van het team veel vertrouwen en helpt zeker bij de organisatie.

Previous Myrthe Martens, Bekerfinales, WK's, Tilburg Trappers, Bene League
Next Joe Thornton maakt 1500ste punt, Ovechkin scoort derde hattrick in zes wedstrijden