Myrthe Martens, Bekerfinales, WK’s, Tilburg Trappers, Bene League


Het is weer tijd voor de Bene League podcast seizoen twee episode vier. Host Cor Machielsen praat met Baren Hoogteijling, Ed Versteeve en met als gast Myrthe Martens. De 34-jarige bondscoach van het U18 damesteam dat zilver behaalde in eigen land.

Aan bod komt de Bene League, WK U18 dames in Eindhoven, WK U20 heren in Seoul, het WK dames in Frankrijk in april, een terugblik op de bekerfinales van België en Nederland, Bene League en Tilburg Trappers.

Abonneren

Abonneer je op de Face-Off podcast op één van je favoriete  platforms Spotify, Google Podcast of de Apple Podcast. Zo mis je geen uitzending!

Previous Big Win voor Van Nes en zijn Bobcats tegen nummer 1 Cornell
Next Herkenbaarheid, WK's, BeNe League All Star Team en Beste Goalie