Microz Eaters Limburg trekt Tsjech Marek Malinsky aan


Marek Malinsky

Marek Malinsky is de vervanger in Geleen van de vertrokken Patrik Moisio. Eaters heeft gisteren overeenstemming bereikt met de 23-jarige Tsjechische speler.

MALINSKY: ALLROUND INZETBAAR

Marek is een all-round inzetbare speler die de afgelopen maanden bij Basingstoke Bison in de Engelse NIHL heeft gespeeld. Dat deed hij op basis van een zogenaamd injury contract.  Dit betekent dat een speler als tijdelijke vervanger van een geblesseerde import speler mag spelen.

Marek Malinsky

De voorafgaande jaren heeft Malinsky in Zweden, Canada en Amerika gespeeld in diverse competities. De Tsjech geldt als een technische snelle speler die zowel als forward en verdediger ingezet kan worden.

ANDER TYPE

“Met Nick weer terug in de selectie was de focus gericht op een totaal andere speler. Met de razendsnelle Marek bij de selectie zijn we overtuigd van de toevoegde waarde binnen het team. Hij zit op een gemiddelde van één punt per wedstrijd genoteerd in, over het algemeen redelijk, lastige divisies”, zo legt teammanager Peter Knops uit.

Tekst gaat verder onder de video

De aanvaller/verdediger zal dinsdag zijn opwachting maken tijdens de training en zal ook voor de halve finales  in de beker tegen Heerenveen speelgerechtigd zijn.

Previous Nederland schiet raak in Mexicaanse schiettent
Next Devils lijden zevende nederlaag op een rij, Vegas wint in overtime bij Dallas