Devils lijden zevende nederlaag op een rij, Vegas wint in overtime bij Dallas


Face-Off IJshockey NHL

Op vrijdag de dertiende werden er twee wedstrijden gespeeld in de NHL. Max Pacioretty scoorde zijn dertiende goal van het seizoen voor de Golden Knights en de game winning goal voor de Avalanche werd gescoord door nummer dertien Valeri Nuchiskin En de Devils hadden een schratch uit voorzorg tijdens de warming up. De update vind je hier.

Colorado Avalanche – New Jersey Devils 3-1

Wederom liepen de Devils tegen een nederlaag aan. Ook na de coachwissel is het nog niet gaan lopen bij de Devils. Inmiddels hebben zij de zevende nederlaag op een rij geleden. Nathan MacKinnon is de derde speler die de vijftig punten haalde dit seizoen. De Colorado speler scoorde de 3-1 en gaf een assist bij de 1-0. Mirco Mueller scoorde zijn eerste van het seizoen voor de Devils. Opvallend feit was dat Devils Taylor Hall tijdens de warming up uit ‘voorzorg’ healthy scratch werd. Is daar een trade in de maak?

Dallas Stars – Vegas Golden Knights 2-3 OT

Dallas kwam op voorsprong in de eerste periode en maakte gelijk vier minuten voor tijd. Die goals kwamen van Taylor Fedun en Jamie Benn. Daar tussenin kwamen de goals voor de Knights van William Karlsson en Chandler Stephenson. De beslissing in overtime kwam door Max Pacioretty die na vijftig seconden met de backhand het extra punt veilig stelde.

Previous Microz Eaters Limburg trekt Tsjech Marek Malinsky aan
Next Nederland maakt sambal van Chinees Taipei