Riku Koskinen eerste import voor Antwerp Phantoms


Antwerp Phantoms heeft zijn eerste import voor het nieuwe seizoen gepresenteerd. De ploeg uit Deurne maakte bekend dat Riku Koskinen het geel en blauw komend seizoen over de schouders zal trekken.

KOSKINEN STERKE FINSE BELOFTE

De 21-jarige aanvaller komt over van de U20 academie van TPS, de Finse ploeg uit Turku dat op het hoogste niveau in eigen land speelt. Vorig seizoen noteerde Koskinen in 45 duels 36 punten (11g, 25A), maar liet ook zien dat hij het duel niet uit de weg gaat met 38 strafminuten. De Fin debuteerde op zijn achttiende bij de senioren bij de Finse derdeklasser VG-62 uit Naantali. In 74 competitiewedstrijden scoorde hij negentien punten.

Riku Koskinen bij TPS U20

Na het vertrek van Jens Engelen (Geleen), Sean McCann Coppens (Luik), Kenneth Pitoors, Ben van den Bogaert en Kevin de Winter (allen Mechelen) is de Finse jongeling een welkome aanvulling op het roster bij Phantoms.

Heb jij het Face-Off Magazine al besteld? We naderen de laatste 100 exemplaren om te bestellen ⇒ Wees er snel bij, OP IS OP!

Previous Senna Peeters naar Halifax Mooseheads via CHL import draft
Next NHL Free Agency: Panarin, Bobrovsky en veel geldsmijten