Justin Evers tekent voor twee jaar bij CAIROX HIJS Hokij


Justin Evers Den Haag
Foto: Robert Bos

Opnieuw transfernieuws tussen Nijmegen en Den Haag; dit keer gaan de deuren open in De Uithof om een speler vanuit Nijmegen te ontvangen. Justin Evers zal de kleuren van CAIROX HIJS Hokij gaan verdedigen.

DRINGEN GEBLAZEN

Met de komst van onder meer Raymond van der Schuit, Kai Willems, Kay Gielen en het aansluiten van Cas Staps werd het dringen geblazen in de frontlinie van Devils. Evers kiest ervoor om zichzelf meer perspectief te bieden qua speeltijd.

VIERDE AVONTUUR

De 22-jarige aanvaller gaat aan zijn vierde BeNe League avontuur beginnen. Na Den Bosch, Geleen en Nijmegen is Den Haag het vierde station voor de geboren Utrechter. In twee seizoenen bij AHOUD Devils Nijmegen zette hij 52 duels op zijn teller en noteerde daarin 47 punten (19G, 28A).

Na Björn Borgman is Evers de tweede aanwinst voor de Hagenaars, die afgelopen seizoen zowel de landstitel als de beker aan Nijmegen moesten laten.

Previous Lukasz Bartak en Geleen per direct uit elkaar; aanvaller 18 maanden geschorst
Next St. Louis Blues verslaat Dallas Stars in heroïsch zevende duel